Ändra min förväntade åktid

• Förväntad åktid har vi i loppen här under.

Vasaloppets vintervecka: Öppet Spår söndag och måndag

Vasaloppes sommarvecka: Cykelvasan Öppet Spår och Cykelvasan 45.

Din startposition baseras på den förväntade åktiden som du fyller i vid anmälan. Vid sen anmälan finns inte denna möjlighet, då blir du placerad i de senare startleden. Du kan ändra den förväntade åktiden på Mina sidor fram till cirka två veckor innan loppet.

Gör så här:

• Logga in på mina sidor
    • När du kommit in på mina sidor, klickar du på "mina lopp".
    • Till höger efter loppnamnet hittar du en redigera knapp. Klicka där.
    • Klicka på "fortsätt"
    • Till höger om texten "förväntad åktid" finns en s.k soptunna, klicka på den.
    • Nu är den tiden raderad, och du kan skriva in en ny tid i rutan "Förväntad åktid".
    • Klicka sedan på "fortsätt"
    • Nu kommer en bild upp med rubriken "Anmälnings-eller kampanjkod", Skriv inget utan klicka på "fortsätt".
    • En samlad vy kommer upp och du behöver klicka i rutan "Jag har läst igenom arrangörens ...."
    • Klicka på "spara" och det är klart.
    • Ett bekräftelsemejl likt det mejl du fick när du anmälde dig kommer till din angivna epost adress.