Ändra min klubbtillhörighet/förening

• Logga in på mina sidor

>mina lopp> e

redigera knapp till höger, klicka där, radera befintlig klubb, fortsätt

Gimmicks kommer upp

Fråga om anmälningskod, gå vidare på fortsätt.

Godkänn villkoren och tryck på "spara".

Ett bekräftelsemail likt det mail du fick när du anmälde dig kommer till din angivna epost adress.

På det bekräftelsemailet står det att "du har idag anmält dig till ......"

Detta är såklart felaktigt, vi är medvetna om det felaktiga och du behöver inte kontakta oss för att påvisa detta. Vi jobbar på utvecklingen av mina sidor.

Klart!