Jag har fått ett presentkort, hur gör jag nu?

• Instruktioner för dig som fått en startplats i presentkort

Gå till www.vasaloppet.se och till höger ser du en rubrik som heter "Anmälan/Mina sidor". Logga in med användarnamn och lösenord. Har du inget login upprättar du ett nytt användarkonto. När du kommit in klickar du på "anmälan" och väljer det lopp som present kortet är giltigt för.
    Fortsätt din anmälan genom att fylla i det som efterfrågas. När du kommer till sidan där texten står "Om du har fått en anmälnings- eller kampanjkod kan den lösas in här".   Då anger du koden du fått tillskickat dig i mailet. Vi rekommenderar att du kopierar den från mailet och klistrar in den här för att minimera risken för feltolkning av kod.
    När du har gjort en bindande anmälan får du en bekräftelse via e-post.