Jag vill ge bort en startplats i present, hur gör jag?

• Vill du ge bort en startplats finns möjligheten att köpa ett presentkort. För att köpa ett presentkort behöver du upprätta ett konto under Mina sidor på vasaloppet.se i ditt eget namn och välja Presentkort i listan på våra lopp.

När köpet är klart får du ett mail med en värdekod du sedan kan ge bort.

Du väljer själv vilket av våra lopp som du vill att presentkortet skall gälla för, då säkerställer du även att det finns en plats just i det loppet när personen sedan vill anmäla sig med hjälp av koden.

Du riskerar alltså aldrig att du ger bort ett presentkort som inte kan uttnyttjas på grund av att loppet är fullt.

Vill du läsa mer om hur du köper ett presentkort eller om du fått ett presentkort och vill veta hur du registrerar det, kan du läsa mer här.

http://www.vasaloppet.se/presentkort/