Var kan jag se vilka uppgifter jag har lämnat till Vasaloppet

• Du kan se dina personuppgifter genom att logga in på Mina Sidor, klicka på ”Användarkonto” och ”Min profil”. Där finns alla uppgifter om din person.

Loppspecifika uppgifter för dina kommande evenemang kan du kontrollera under fliken ”Mina lopp”. Klicka på ”redigera” efter valt lopp för att se detaljerna. Du har även möjlighet att ändra uppgifterna.