Kan jag anmäla någon annan än mig själv?

• Vill du hjälpa någon att anmäla sig behöver du ha den personens inloggningsuppgifter såsom användarnamn och lösenord för att kunna logga in på mina sidor och genomföra en anmälan.
    • Har den personen inget login så behöver du den personens för- och efternamn, gatuadress, postnr och postort. E-post adress, telefonnummer samt personnummer för att kunna upprätta ett nytt konto till den personen.
    • Du kan inte anmäla fler än dig själv på mina sidor med ditt eget inlogg.
    • Dina barn behöver egna login, du kan inte anmäla dem med ditt eget login.
    • Vill du köpa presentkort? Gör såhär:
    • Logga in på Mina sidor. Har du inget konto sedan tidigare upprättar du ett nytt konto.
    • Välj Presentkort (längst ner i listan på sidan Anmälan) och klicka på Fortsätt.
    • På sidan Deltagardata fyller du i dina personuppgifter. OBS! Inte uppgifter till mottagaren av presentkortet.  I rullistan vid Välj presentkort väljer du det lopp som du vill ge bort.
    • Fullfölj anmälan i ditt namn och genomför betalningen. Du får en bekräftelse på anmälan via e-post. Där står det att du har anmält dig till loppet Presentkort.
    • Bekräftelsen innehåller en PDF-fil, som du kan skriva ut/ ge till personen som du vill uppvakta. I filen finns en kod som den uppvaktade personen använder i sin anmälan.