Ändra klubbtillhörighet

• Ändringen gör du själv genom att logga in på mina sidor.

Klicka på ”mina lopp” längst ut till höger finns en redigera knapp. Klicka där.

Fortsätt tills du kommer till sidan där du valt klubb. För att byta måste du trycka på knappen ”delete” för att radera ditt nuvarande val och sedan göra ett nytt val via rullisten. Man kan inte skriva in en egen klubb som inte finns med i rullisten.

Klubben måste vara medlem i Svenska Skidförbundet.

Viktigt att du fortsätter tills du tryckt på spara.

Du kommer att få ett bekräftelsemail där det framgår att du bytt. Tyvärr så står det att du gjort en anmälan vilket är missvisande. Vi vet om problemet och det arbetas med att ta fram en bättre version av mina sidor. Där står också att du erlagt 0 kr i avgift. Vi vill bara informera dig om att det står så. Det står så för att du vid det här ändringstillfället inte erlagt någon avgift. Det är alltså inte ett nytt kvitto på vad du är anmäld till. Det kan misstolkas och därför vill vi informera om det till dig.